bloggpaus

.

17th birthday tomorrow...

Om 30 minuter är man ett år äldre då.. fyller 17 imorgon. Känns helt sjukt, men sjukt bra också! Idag var det skola, gym och filmning (sp-film) som gällde och hemmakväll på det. Är helt slut, ska krypa ner i sängen nu. Imorgon lär jag bli väckt av födelsedagsång, prinsesstårta och kanske någon present av famliljen, så borde varje morgon vara fan. Hehe. Godnatt!
love -H

Veronica Maggio - 17 år
Passande låt...

19.11

Fina Karin

Trött tjej orkar inte plugga

Jeans från Nelly.com


Torsdag 26 Januari 2012

18.26
-
Hej, hoppas ni har haft en fin dag, det har jag haft. Hade sovmorgon och bara tre lektioner idag. Spanska, Människans Språk, Samhällskunskap. Efter skolan gick jag och Karin och satte oss på Waynes och skulle göra en liten italienska läxa som vi har tills imorgon. Det tog typ 2-3h, hehe. Det blev inte så mycket pluggande men vi fick gjort läxan till sist i alla fall. Sen kom Clara också. När ja kom hem mådde ja inte så bra, hade inte ätit på 6h men åt en pizza och mår skitbra nu, hehe. Ikväll är det träning som gäller, sen träning. Slutar typ 10 så det är bara duschen och sängen när man kommer hem. Ska upp 6 imorgon som vanligt och pallar inte vara zombie-trött som jag typ alltid är. Fan vad skönt med fredag! Den har veckan har gått sjukt långsamt, men samtidigt känns det som att det var måndag igår, weird men ja tror ni känner igen känslan. Oavsett, fuck yeah it´s friday tomorrow!
love -H



iPhone Skal


Onsdag 25 Januari 2012

Hej, idag hade jag sovmorgon. Gick upp halv åtte, häärligt. Hade bara tre lektioner idag som vanligt. Samhällskunskap, Matematik och till slut naturkunskap. Hade energiprov, men det gick rätt bra. Åt lunch i skolan, det var pannkakor, så jävla gott! Efter det gymmade jag med Karin och mötte sen upp Linn och Clara snabbt innan jag åkte hem.
-
Ikväll blir det träning. Jag är inte så taggad, jag var det men fick reda på att vi inte ska ha inomhus träning utan att vi ska typ ha styrka i omklädningsrummet eller springa typ :'( Men det är säkert kul när man väl pallrar sig iväg, så brukar det vara.
-
Nu ska jag göra min spanska läxa och äta middag. Puss!
love -H



Snygg vit transparent skjorta från Monki


Nyheter från BIKBOK & H&M


23 januari

Hade två lektioner idag, egentligen tre men försov mig så jag missade idrotten. Dagen gick fort, åkte till skolan halv tio och var hemma halv tre. Nu har jag chillat lite framför tvn.
-
Ska börja plugga nu! Prov i naturkunskap på onsdag och imorgon ska jag ha läst ut en engelska bok och förberett mig för att diskutera om boken. Ikväll är det träning! Skulle egentligen inte gå för ligger efter med allt pluggande men det är tydligen en väldigt viktig träning så det är bara att köra!

Promenad med bästis

Nu sitter jag och pratar med Johanna i telefon. Vi har pratat i nästan 2h och innan det så var vi ute på en av våra kvällspromenader. Vi gick runt kallhäll och satt och pratade på vårat speciella ställe. Det var så himla mysigt, vi hade så mycket att prata om.
-
Gick på 60 minuters zumba idag, det var jättekul. Sedan blev det hemåt. Åt middag, skulle egentligen träffat min saknade Frida men blev svårt att få ihop.. Men det blev en promenad iaf för Johanna behövde prata lite. Nu måste jag gå och lägga mig, uppgång kl.6. Då är det dags och göra beep-test. ÅÅÅÅNGEEST! Godnatt.
love -H


Precis som gamla goda tider, love you bestfriend.

Myskväll

Igår kom Cornelia & Johanna hit och vi lagade jättegod middag (ellr jag och johanna lagade, coneh fick inte hjälpa till) Sen kom Sanna Panna också. Vi tjockade oss i min soffa, kollade gladiatorerna, karatefylla och film. Sedan sov brudarna kvar här och så åt vi kladdkakemuffins till frukost! :)
-
Efter allt tjockande igår känner man sig lite tvingad att träna idag måste jag säga. Bokat Zumba kl.16. Det ska bli skitkul, zumba är jätteruuligt! Ska försöka hinna köpa ny mascara innan ja tränar men får se om jag hinner. Nu ska jag i alla fall göra mig iordning för att dra. Ha en härlig söndag!
love -H


Världens godaste middag!

Min söta katt som gillar att sova I min väska!

Bilder från överraskningsfesten


Igår


Överraskningsfest!

Det var sjukaste kvällen igår. Oförglömlig, minst sagt! För ni som inte vet så fyller jag 17år nästa lördag och igår kväll åkte jag hem till Tintin för att ha tjejkväll med henne, Karin och Astrid. När jag kommer dit så är det helt mörkt i lägenheten och Tinin säger att Astrid och Karin är försenade.
-
När jag kliver in i vardagsrummet tänds lampan, musiken sätts på, balonger flyger överallt och 12 underbara tjejor hoppar fram och skriker ÖÖÖÖVVVEEERRRAASSKNIIING! Alla mina fina, underbara, bästa vänner är där. Med tutor, balonger, festklädda!
-
Jag blev helt sjukt chockad! Jag hade ingen som helst aning, helt clueless! Jag blev så glad, det går inte ens och beskriva hur glad jag blev! Alla mina "Kallhälls" kompisar och mina "nya" kompisar på gymnasiet, som aldrig har träffat varandra förut, har tillsammans fixat en överraskningsfest åt mig. HUR UNDERBARA?!?
-
Jag är så glad att jag har hittat så sjukt fina och underbara vänner, älskar er allihopa galet mycket! Ni är dom allra bästa!
-
Tillbaks till kvällen, efter att dom överraskat mig så gick vi till tacobar och åt middag sen kom vi hem och jag fick tårta och öppnade presenter. Jättefina presenter och jättegod tårta som Astrid bakat (lilla husmor). Efter det blev det kortspel, musik, dans. Det kom lite fler folk och det blev typ lite fekke. Sjukt rolig kväll.
Den enda bilden jag har just nu, men kommer fler!

Tjejkväll!

18.15
-
Hoppas ni har haft en grymt härlig fredag! Det har jag i alla fall! Nu är jag nyduschad och på utgång. Ska dra hem till Tintin snart. Vi ska ha tjejkväll där, det kommer bli feettt! Sen sover jag kvar där och pallrar mig tillbaks till Kallhäll för tennis kl.12.
-
Hoppas ni har en GRYYYYMM fredagskväll! Hörs imorgon!
love -H


Jag och dom fina brudarna innan nollningsfesten i höstas :)



6.37


Sovgott 22.57


19 Januari 2012 21.48

Hej, tänkte börja med att säga att jag märkt att det inte står tid och datum på mina inlägg. Det är ju rätt så störigt, men eftersom att jag är helt efterbilven när det gäller att fixa design och allt sånt på bloggen så kommer jag bara skriva datum och tid i början av inlägget eller som rubrik. Men snart när Karin (har inte frågat henne men ska snart, hehe) fixar min design så kommer allt fixas och bloggen bli skitsnygg! Måste bara få det gjort någon gång..
-
Nu sitter jag och lyssnar på musik och äter en banan. Har precis tränat med laget (fotboll) första gången på över en månad. Guud vad kul det var! Jag har verkligen saknat fotbollen men framför allt laget!
-
Idag. Spanska, Människans Språk, Lunch, Samhällskunskap, Naturkunskap. Efter skolan filmade vi till vår spanska film som aldrig blir klar! Det enda jag gör är att filma, filma, filma.. är verkligen sjukt trött på den där jävla spanska filmen. Fellan, som ja träffade på tåget hem, påpekade att här på bloggen skriver jag att det enda jag gör är att filmar och pluggar naturkunskap typ, vilket liv... Men nu är det helg och då blir det roligare!
Bild från Människans Språk lektionen, vi har nu börjar läsa kinesiska...!


Världens finaste Astrid!

Golden Globe Awards 2012

Golden Globe var ju här för ett tag sen. Tänkte lägga upp lite bilder på vad alla hade på sig på röda mattan. Som alltid så lyckas vissa väldigt bra och vissa mindre bra med sin klädsel och styling... :)


Charlize Theron, Dior Couture.

Salma Hayek, Gucci

Kate Beckinsale, Roberto Cavalli

Jessica Alba, Gucci




FAILURES


Tilda Swinton, Haider Ackerman

Angelina Jolie, Versace

Dianna Agron, Giles


BoooooootyExpress!

Idag har varit en sån där jobbig dag, var hur trött som helst imorse. Samhällskunskap, Matematik, Naturkunskap. Slutade starx innan 1 och chillade hos Tirran tills 2 då ja drog till skolan för att göra mitt Naturkunskaps Prov. Det gick verkligen åt helvete, kunde fan inte gått sämre. Det störiga var ju att jag kunde grejerna men av någon anledning trodde ja dom var fel och skrev dom inte!?!?! Fan vad arg jag blir på mig själv! Men det är inte hela världen. Efter provet gick jag och Tintin på BootyExpress. Asso varje gång jag går det passet vill jag bara dö! Det är sjukt jobbigt men så härligt efteråt!
-
Nu ska jag ta en lång varm dusch och sedan krypa ner i sängen. Godnatt på er!
love -H


Jättefin bild som Linn ritade. Vi hade en uppgift att göra en affisch till Öppna Huset, för att locka elever i 9an att börja på Södra Latin. Linn ritade alltså den här bilden, helt själv utan mall eller något. Alla i klassen blev sjukt imponerade. Vilken jävla begåvning!

Gooodnight

Två bilder från idag.
Nu går jag och lägger mig. Har pluggat som en maniac, det får gå som det går imorgon. Ska bli så sjukt skönt att ha det avklarat bara! Har ett nytt prov i naturkunskap nästa onsdag men, men. Tomorrows problems, tomorrows worries! Godnatt!
love -H

17 Januari 2012

Gissa vad jag gör?
Pluggar naturkunskap, som jag gör typ heela tiden..nolifer. Men fan, orkar inte få F på provet :( Kommer typ få det ändå bara för det, nej men alla som redan gjort provet säger att det är bajssvårt! orkar inte!!
-
School today, as usual. Hände väl inget utifrån det normala.. Svenska, Spanska, caffizhäng, lunch, matte, mäkmäk, klassråd, the end :) Det var min dag det! Ciao!
love -H


Två bilder från precis innan jag lämnade huset imorse! Glatt humör började jag dagen med! :)

Plugga Naturkunskap!!!


Kapten Röd - Ju mer dom spottar

Sitter och lyssnar på musik och försöker plugga naturkunskap!!!! Det går INTE bra. Jag ska göra ett prov på grejer som vi hade förra året, typ i november/december. Jag har fan glömt allt! DUBBELT SÅ MYCKET PLUGG! Fuckfuckfuck. Det är riktig tråkig skit också, typ sjöar, jord och skogar.
-
Jag hade en heemsk morgon!!  Gick upp en kvart innan jag skulle gå hemifrån! Men jag har idrott på morgonen så jag skulle inte sminka mig eller något så jag hann precis, fick springa till tåget och hade tröjan på mig ut och in och grejer!
-
Hade tre lektioner idag, Idrott, Naturkunskap, Italienska och slutade efter lunch. Då gick jag och Karin till gymmet och körde lite sådär. Efter det drog jag hem, orkade inte duscha på gymmet. Jag vet, äckligt men skulle ändå duscha hemma och ja ville hinna med tåget!
-
Nu ska jag fortsätta med att forska om insjöar!
love -H
Droooogeen!! ♥

dryyyyyyyyyggttt

Skola imorgon. Orkar inte. Gå upp tidigt. Segt. Usch. Ska boka zumba nu och sedan sova. Godnatt.
love -H


ååååhh, vill resa! Vill till Vietnam!

borde plugga naturkunskap...


Småkusinerna på besök!

Nu har mina småkusiner åkt hem. De har varit här i några timmar och vi har fikat, krossat pepparkakshus och dansat runt granen. Hur mysigt som helst och de är ju så sjukt söta! Det var min kusin Victora på 1,5 år och mina kusiner Rasmus och Tobias som är 3 och 2 år tror jag. Tyvärr har jag ingen bild för jag hade inte min mobil. Nu ska jag ta en cola och kolla på Blood Diamond, sjukt bra film.

true.


Lördag 14 Januari 2012

Kom precis hem från släktmiddag. "Petrini-middagen". Det var trevligt. Jag har precis fått en ny kusin och en ny syssling. De är inte ens ett år (båda två) tror jag. Så himla söta och fina! Jag har baby-fever, som min bror säger. Haha. Imorgon kommer mina andra småkusiner hit så ska vi ha typ "julgransplundring". Det ska bli jättemysigt.
-
Har inte varit hemma på hela dagen. Åkte hemifrån 12, gymmade med Astrid. Sen mötte vi Karin och så gick vi till cafét där Clara jobbar och satt där ett rätt bra tag faktiskt. Efter det så åkte jag till Spånga och drog hem till Farfar för släktmiddagen. Trevlig dag.
-
Clara gjorde goda mackor till oss.. hehe.

Gårdagens & dagens


Sova.

Nu ska jag snart gå och lägga mig, jag låter som en gammal kärring men jag är så sjukt trött så jag håller på att somna framför datorn. Har bara gått fyra dagar i skolan och redan är jag helt slutkörd. Hur ska den här terminen gå..
-
Idag. Skola. Gymmet. Hemmakväll.
-
Imorgon ska jag gymma med Astrid, sen ska vi möta upp Karin, Linn och förhoppningsvis Tinin och Kajsa. Vi ska gå och fika på Il café där Clara jobbar. På kvällen är det släktmiddag som gäller, efter det får jag se. Kanske hittar på något. Hoppas ni haft en grym fredag! Puss och godnatt!
love -H


Jag har verkligen fastnat för overknee strumpor. Det är skitsnyggt!
Med ett par nylonstrumpor och svarta overknee strumpor. Måste
skaffa mig ett par!

Fredag imorgon!

Idag har varit en jättetråkig dag på bloggen men det ska bli bättre imorgon lovar jag. Som sagt så filmade vi idag och det var så sjuukt jobbigt, jag förstår inte varför men vi filmade i flera timmar och när vi var klara så var jag helt död! Men vi fick en del gjort i alla fall. Om det går så ska jag försöka lägga in något klipp här.
-
Imorgon är det fredag! Gud vad skönt! Ska träna med Karin efter skolan och sen ska jag hem och bara vara hemma hela kvällen. Kanske höra med några vänner vad dom har för mig. Har inte sett dom på hela veckan.. Men vi får se imorgon. Har inga stora planer i alla fall och det känns skönt. Även fast jag slutat äta penicillin så känner jag att ja fortfarande inte är helt frisk i örat och vill bli helt frisk. Pallar inte något jävla återfall och skit.
-
Ska sova nu, uppgång kl.6 imorgon! Godnatt på er!
love -H


Beyoncé

Miranda Kerr


Rosie Huntington-Whiteley

Jättefina långklänningar på jättevackra kvinnor. Beyoncé strålar verkligen! Hennes klänning är verkligen jättefin! Miranda Kerr, oskuldsfull och vacker och så Rosie Huntington-Whiteley, för jävla sexig. Sjuuukt snygg klänning! Jag dör, klänningen är från Burberry.

Filmat

Förlåt gör dålig uppdatering men kom precis hem. Slutade 2 och har filmat ända tills nu. Är helt slut, måste äta innan jag dör! Hörs snart!
love -H

Godnatt

Jag har precis varit duktig och pluggat matte i 1h. Det känns bra, fattar lite mer nu i alla fall. Bara en termin kvar med matte.. thank god!
-
Ska dra igång lite musik nu och fixa lite grejer och sen däcka i min säng! Imorgon blir det skola + filmning av spanska film! Godnatt på er!
love -H


Slänger med en bild från förra året (höhö). Puss!

Onsdag

Har ni haft en bra dag? Min har varit helt okej. Har bara 3 lektioner på onsdagar så det är skönt. Efter skolan skulle vi egentligen spela in våran film till spanskan som planerat men allt bara strulade så vi ska ta det imorgon istället. Tänkte att jag skulle åka hem och plugga matte istället men så blev det såklart inte. Gud vad jag hatar matte, det är så svårt och jag har jättesvårt att förstå nånting. Sjukt skönt att jag slipper läsa matte i 2:an. På tal om det så är det dags att välja individuellt val nu till 2:an. Jag har inte riktigt bestämt mig men tror jag att jag ska välja Psykologi & Filosofi. Jag vill egentligen inte läsa filosofi men det är liksom "package-deal. Filosofi ena terminen och psykologi den andra. Sedan ska jag också välja Tyska 1 som utökat schema.
-
Nu ska jag laga middag till familjen. Puss!
love -H

Trött tjej

Sova, jag är jättetrött. Blev bara 3-4h sömn inatt och en lång dag på det.. är helt slut. Men ska sova nu, kommer nog känna mig lite piggare och fräschare imorgon. Imorgon har jag bara lektioner på förmiddagen men efter lunch ska vi filma. Vi håller på att göra en film i spanskan, så det är de vi ska filma imorgon.
Hoppas ni har haft en fin dag! Godnatt.
love -H

Topshop

Initialringen (den med ett C på) finns inte bara med ett C på, man kan köpa med nästan vilken bokstav man vill. Alla smycken hittade jag på Topshop.

Vårtermin-12

Jag har gått en dag i skolan och redan känner jag mig helt sönder stressad av plugg. Usch, jag har så mycket att göra men ingen tid eller energi. Men det är bara bita ihop. Får köra på 7 veckor till, sen är det sportlov och då ska jag åka till Trysil. Det kommer bli sjukt kul, längtar som fan!
-
Första skoldagen idag, kul att träffa alla man inte sett under lovet men väldigt segt att komma igång med studierna. Efter skolan gick jag, Clara och Linn och fikade. Vi skulle egentligen gjort Mäkmäk läxan men så blev det inte.
-
Var hemma runt 6, nu ska jag kolla Grey´s Anatomy.
love -H


Bild på mig och söta Linn idag när vi fikade efter skolan.

street style


Hungrig!

Jag har precis pratat med Karin i telefon i nästan en halvtimme, märks att jag inte träffat bruden på hela lovet. Det ända bra med att börja skolan imorgon är att träffa mina brudar som jag saknar mucho!
-
Fikade med Sanna Panna på waynes idag. Vi satt i ca två timmar eller något och bara snackade. Mysigt, mysigt. Nu väntar jag på att mamma ska komma hem, vi har ingen mat hemma och hon är och handlar. Håller på att döö av hunger!
Bild från när vi fikade idag

9 januari 2012

Skulle gå upp 9 idag men det verkar helt seriöst vara omöjligt för mig. Det blev uppgång någonstans mellan 11-12 istället. Min sista lediga dag! Ångest, gud vad jag INTE vill börja skolan igen!!!
-
Dagens planer, 14 ska jag möta upp Sanna för fika på Waynes. (jag hatar egentligen Waynes men det får duga idag). Efter det vet jag inte, får se vad jag hittar på. Det enda ja vet är att jag ska gå och lägga mig tidigt ikväll! Annars kommer jag inte komma upp ur sängen imorgon.
-
Nu ska jag ta frukost. Ha en fin dag!
love -H

Godnatt

Spenderade kvällen i min fotölj med popcorn framför filmen Australia. Skitbra film, men jäkligt lång. Nu har jag ätit mitt penicillin och ska sova. Läser på alla bloggar och facebook att alla har värsta skolångesten för de börjar imorgon. Men jag börjar inte förens på tisdag, så jag kommer ha värsta ångesten imorgon.
-
Imorgon får jag se vad jag hittar på, det beror på hur ont jag har i örat också. Men det är imorgon det. Nu ska jag krypa ner i sängen. Godnatt!
love -H

Today


Brunch

Sorry för dåligt uppdate men har haft fullt upp. Mamma väckte mig imorse och sa: vi ska åka om 1h. Jag blev skitförbannad och stressade sönder, hehe. Vi åkte och åt brunch på en restaurang i Hagaparken tror jag eller så var det någon annan stans jag vet inte. Det var jättegott och jättemysigt. Kom hem för ett tag sen. Nu ska jag bara VILA så jag blir frisk! Det är så sjukt jobbigt med öroninflamation. Mysa ner mig i sängen och kolla någon bra film.
-
Här kommer några bilder från igår som jag inte orkade lägga upp igår kväll.
love -H


Jag och bästis.



Hemma hos Madde i hennes jättefina lägenhet.


Öroninflamation

Kom precis hem efter en lång dag och har hoppat i myskläderna och ska lägga mig i sängen nu. Började med att åka till närakuten i Jakobsberg med min onda öra. Det visade sig att jag har öroninflamation och fick penicillin. Ni som har haft öroninflamation vet hur vidrigt ont det gör, ibland känns det helt outhärdligt. Jag kanske är mesig men det gör sjukt ont. Men nu har jag fått penicillin som jag ska äta i fem dagar i alla fall så det kommer bli bra. Det jobbiga med penicillinet är att det är "fastande". Jag får inte äta något 1h innan och 2h efter (minst) Så två gånger om dagen får jag inte äta något på 3h.. För mig som småäter hela tiden passar det här inte alls bra :(
-
Efter läkarbesöket åkte jag, frida, johanna, felicia, ville och ellen in till Kungsträgården och firade Junior Hockeylagets VM-guld. Vi och hundratusen andra människor så att säga. Det var fullt med folk, helt sjukt. Men det var kul, det var verkligen bra stämning. Vissa av killarna i laget går liksom i trean. Fatta vad sjukt att vara med om något så stort när man är 18 år!
-
Kvällen då, chill hos Ellen. Middag på Kallhälls Pizzera. Chill hos Madde. Trevlig kväll.
Nu är jag dödstrött. Godnatt!
love -H

Ont.

Goodmorning!
-
Hur mår ni? Jag mår sådär. Det blir inget åka till Tele2 med J för jag har så sjukt ont i örat. Måste åka till läkaren istället. Men vi har ringt Tele2 nu och de förklarade hur det var och det var inga problem. Jag får ringa för 300kr varje månad och abonnemanget blev "spärrat" för att den här helgen är det bara röda dagar och då fylls inte abonnemanget på. Men allt det har läst sig nu, jag fick höja saldotaket och så får jag sänka det sen igen.
-
Nu ska jag gå och duscha och äta frukost innan vi åker till någon läkare.
love -H

Luren är knas...

Spenderade kvällen först hemma hos mig och åt god middag med familjen + J, sedan drog vi till J och kollade film och myste. Eller ska man skriva mös? Det kan man väl inte göra, mös är väl inget ord? Jag är lite förvirrad på den punkten men jag kör på med "myste". Vi kollade filmen "Water for Elephants". Jättebra film!
-
Imorgon ska jag och J till Tele2. Min telefon är knas. Min spärr (alltså så mycket jag får ringa för i månaden) är 400kr. Vi betalade fakturan för 2 dagar sen och nu när jag ringer saldokontroll påstår dem att jag har ringt och smsat för 400kr de två senaste dagarna! Helt sjukt! Så nu kan jag varken ringa eller smsa någon, känner mig lite socialt handikappad måste jag säga. Det bär alltså av till Tele2 imorgon, måste reda ut den här skiten.
-
På kvällen imorgon ska jag träffa min så enormt saknade soulmate! Vi ska bara mysa, äta godis och umgås! Har saknar den bruden sjukt mycket kan jag säga! Längtar tills imorgon.
love -H


Två fina plagg som jag inte skulle ha något emot att ha hängandes i garderoben. Jag gillar speciellt klänningen, jättefin vinterklänning från Bikbok som man kan ha till nylonstrumor och svarta pumps.

Kändisarna inspireras av det allra senaste modet

Blake Lively - Chanel Autumn/Winter 2011-12 Collection
Keira Knightley - Valentino Autumn/Winter 2011-12 Collection
Mila Kunis - Versace Autumn/Winter - 2011/12 Collection

Johanna plockar äpplen

Nu sitter jag och väntar på middag.. är jättehungirg. J är och plockar äpplen till oss så jag överlever hungern i någon timma till. Idag har jag inte gjort så mycket, sov ut efter den långa natten och på eftermiddagen kom J hit. Vi har bara chillat.
-
Ikväll ska vi äta middag och sen vet vi inte vad vi ska hitta på för något. Vi får se, men nåt blir det förhoppningsvis.
Hoppas ni får en grym kväll, ci vediamo a domani.

Teenager Post



Sverige är världsmästare, andra gången någonsin


VM-guld sverige!!!

Jag hade precis vänt tillbaka dygnet och då ska det vara jävla ishockeyfinal hela natten! Kollade på finalen hos Janzon med Oscar, Ville, Johanna och Max. Matchen var skitbra, Sverige dominerade nästna hela matchen och avgjorde till slut i Suddendeath. Kan det bli mer spännande liksom??
-
Idag, har väl inga direkta planer. Kanske blir en tur till doktorn. Vi ska ringa Skandia nu och se om vi får en tid idag eller typ nästa vecka. Hoppas idag, jag har så sjukt ont i mitt öra. Lever på alvedon.
-
Johannis ska ringa mig när hon är påväg hem från stan så lär väl träffa den lilla bruttan.
Ha en fin dag!
love -H


Taggade killar igår. Heja Sverige!

Dagens

Såhär såg jag ut idag, svarta legging och blus från MQ. Blusen kostar 399kr men jag köpte den på mellandagsrean för 199kr. Jag plattade håret imorse, jag vet inte om man märker det på bilderna men i verkligenheten tyckte faktiskt jag att det var lite skillnad, även fast mitt hår är skitplatt av sig själv, hehe.
-
Nu ska jag dra till Johanna. Hon och Cornelia har köpt pizza.. kanske hinner sno lite om dom inte redan ätit upp den.. Sedan blire hockeyfinal hos Janzon! Ha de bäst!
love -H

5 januari

Hejhej, hoppas ni har haft en fin dag. Jag har haft en jättebra dag. Träffade Clara och Linn och vi satte oss på ett mysigt café vid S:t Eriksplan. Där satt vi hela dagen, från 12 till 5, hehe. Vi ska göra en film i spanskan så vi satt och skrev på manuset, åt lunch, drack kaffe och myste. Det var jättetrevligt. Dina och Anna kom förbi en sväng också, mysmys.
-
Ikväll ska vi hem till Janzon och kolla på JVM (junior VM) finalen i ishockey. Sverige mot Ryssland tror jag eller så är det Kanada. Heejja Sverige! Men det spelas i Kanada och det är ju tidskillnad så matchen börjar på 02.00 på natten, men vad fan, Sverige är ju aldrig i final så!
-
Nu ska jag äta middag och chilla tills J ringer mig, då ska jag möta upp henne och C och så drar vi till Janzon.
love -H


Fina Clara!


Åt en jättegod ceasar sallad till lunch, utan kyckling! Trodde att det var kycklingen som gjorde
hela grejen men den här salladen var smaskig som fan, haha. Det var fräschare och liksom
"lättare" utan kycklingen och billigare... hehe! :)


Jättedålig bild, men såhär såg jag ut idag.

Time for bed

Imorgon ska jag upp och möta Clara och Linn i stan. Vi ska sätta oss på något café och skriva ett manus till en film vi håller på att göra i spanskan. Sen kanske vi ska filma lite också, men vi får se hur långt vi hinner. Jag ska köpa tillägg till mitt SL-kort också! Det får jag inte glömma! Innan vi slutade fick vi ett nytt SL-kort men det gäller bara mellan 5-19 och inte alls på helgerna så jag ska köpa så det gäller dygnet runt.
love -H

Min nya älskling

Det här är min nya älskling! Har spanat in den i flera veckor faktiskt. Varje gång jag gått in på SALT så har jag sett den och tyckt att den var skitsnygg men jag provade den aldrig förens idag och då blev det officielt. I had to have it! Hehe, den var rätt billig så det var inte så mycket diskussion om saken. Nu längtar jag tills jag får använding för den. Kan ju använda den i sommar barbent eller nu med ett par nylonstrumpor och snygga klackar. Klänningen är från VILA (mitt absoluta favoritmärke) och köptes för 499 kr på SALT.

Dagens

Converse. Byxor från JC. Svart linne från H&M. Tjocktröja från H&M.

Dunväst som jag fick när jag praoade på hm. Jag praoade inte i butik alltså

utan med min mammas kusin som designar kläder för L.O.G.G.

Fan vad jag gillar H&M känner jag, nästan hela min outfit idag

bestod av kläder därifrån.

love -H

 

 


Kista Centrum

Hej, nu har jag äntligen lite tid att blogga. Igår så kollade vi på Junior VM i hockey hos J. Det var semifinal och Sverige spöade Finland på straffar, sjukligt spännande! Efter det gick vi ut en sväng, kom hem 4-5 där omkring.

Idag åkte jag till Kista med min pappa och bror, vi såg den nya Sherlock Holmes filmen Game of shadows. Den var jättebra! Gå och se den! Det var lite struligt med bion, vi fick de de första minuterna av filmen utan bild, lite störigt men personalen fixade det hyggligt snabbt. Men det dom jag tyckte var dåligt var att de märkte inte utan vi var tvugna att säga till. Man tycker ju att de borde ha lite mer koll på föreställningarna. Filmen var i alla fall skitbra, hoppas det kommer en 3a.
-
Efter bion åt vi middag på Levinsky's. Åt inte så mycket dock, var helt mätt efter allt godis, läsk och popcorn från bion. Efter det blev det en liten shoppingtur med mamma. Köpte en jättefin klänning på mitt favoritmärke VILA. Bild kommer.
-
Hoppas ni har haft en lika bra dag som jag.
love -H




Big-O och Hank


Igår natt låg det fullt med snö på marken men när man gick ut genom dörren idag
så hade den såklart smält till vatten och slask. :(



bråååtttooom

Hej, jag hinner inte skriva mycket. Jag, pappa och bror ska på bio. Jag har jättebråttom men hejdå!

den tredje januari tvåtusentolv

Lämnade sängen 12 idag, hade planerat att komma upp tidigare men det gick bara inte :) Men 12 är bättre än 4 antar jag. Planerna för dagen, inte så mycket.. Måste hämta grejer som jag har hos Felicia, fixa lite grejer hemma och kanske träffa A ett tag, men vi får se.
Nu ska jag äta något och sen dusch på det!
love -H

outfit


2012 VILA


Godmorgon

Gick upp för 30 minuter sen ungefär, jag var ju rejält trött. Nyår och sedan 7h inventering på det blir man rätt trött av. Inte nog med det så har jag gott och blivit sjuk, kul start på nya året.. ligga hemma som en död säl :(
Nu ska jag ta något att äta, har inte ätit något på 18h, huuungriig!
love -H

älskar er mina fina vänner


1 januari 2012


Säger godnatt med den här bilden från igår. Ellen posar som fan och är skitsnygg medan
jag
kör lit
e quasimodo-häxa creeping i bakgrunden, hehe.
Sovgott

Nyår


2012

Det är helt sjukt, 2012. Tiden går sjukt fort. Men nu är 2012 här i alla fall. Jag hoppas att ni hade en jättebra nyårsafton som inledning på det nya året. Jag hade en jättekul kväll/natt igår, middag med underbara brudar och sen fest på det :) Vad gjorde man såhär första dagen på det nya året då... jo, jag satt och räknade varor på hemköp i 7h. Vi hjälpte hemköp med att inventera, ni kan ju gissa hur kul det var att släpa sig upp för att gå till hemköp och räkna varor i 7h imorse.. Jag har ju varit piggare och fräschare kan jag ju bara säga, hehe.
Hoppas i alla fall ni hade ett fantastiskt nyår och en bra inledning på det nya året.
love -H