Sista dagen på 2011

Godmorgon, sista dagen på 2011! Vad ska ni hitta på idag? Jag har en massa grejer jag måste göra, det mesta är grejer som ska fixas inför ikväll. Jag har inte ens bestämt mig vad jag ska ha på mig.. bra med planering där! Så det är bara att sätta igång, men först ska jag äta frukost. Men jag vill typ inte äta sån äcklig vanlig frukost, är sugen på typ "utomlands" frukost, massa färsk frukt, nypressad juice.. det låter gott. Nej, det får bli knäckemackor :( Ikväll ska jag äta middag med vänner och sedan blir det fest! Men nu: frukost!

My new babies

Här är mina nya älsklingar! De är inte mina, de är Tintins. Hon åkte till Thailand i onsdags och ska vara borta i 16 dagar och eftersom hon är så gullig så får jag låna dom medan hon är borta! Vet inte hur det ska gå när hon kommer hem, jag är helt förälskad i dom och vill aldrig lämna tillbaka dom.. hehe. Skorna kommer från Belle.
love -H

Nyårsklänningar


30 december 2011

Kom precis hem. Åkte hemifrån ungefär 12, fixade en grej inför nyår med C och Linnea, tränade, såg Tintin Filmen på bio och åt jättegod middag på Café Tranan med familjen för att fira Pappsen som fyllde år igår. Jättemysig dag och nu är jag rätt så trött. Planerar att krypa ner i sängen med en kopp te och glo på någon bra film.
love -H

Nu går jag och lägger mig

Dags för sängen för min del, ska upp "tidigt" för att åka till Jakobsberg för att fixa en grej till nyår med Linnea och C för att sedan dra till gymmet. Jag får se hur det går och gymma, just nu kan jag knappt gå. Jag var på ett pass på mitt gym som heter Booty Express (haha, jag vet.. töntigt som fan!) och det var det jobbigaste jag gjort i hela mitt liv.. nu har jag sån sjukt träningsvärk i rumpa och lår. Men ska ändå försöka köra mest armar imorgon så det blir bra. Jag får se om A eller K hänger med annars kör jag solo.
Goooooodnight!
love -H



Grattis på födelsedagen Pappa!

Grattis på födelsedagen pappa!
Älskar dig ♥

Dagens

Jeans från Monki, brun transparent kofta som jag fått, ring som jag också fått, dunväst fick jag när jag praoade på H&M, skor från Belle (Lånade av Tintin), Longchamp väska som jag fick i julklapp.
love -H

melba.se

Samtliga plagg är från melba.se. Det finns en hel del snygga grejer där, ni borde verkligen kolla in den. Det finns inte bara kläder utan även skor och accessoarer. Jag är jättesugen på att klicka hem den skitsnygga, slappa, oversize t-shirten längst till höger :)
love -H

kyssjohanna.se

Alla de här supersnygga örhängena finns på sidan kyssjohanna.se. Det är en jättebra sida med jättefina saker, om ni är på jakt efter lite "orginella" smycken förutom de här vanliga som man hittar på ginatricot o.s.v. Jag rekommenderar sidan starkt! Massor med fina smycken men även väskor, sjalar...
love -H

Halsduk

Jättemysig stor halsduk från H&M, 80kr
love -H

27 december

Hej, håller just nu på att laga nudlar. När dom är klara ska jag sätta mig framför datan med nudlarna och en iskall cola och titta på någon bra film.. GUD VAD DET ÄR SKÖNT MED LOV, hehe. Efter det blir det raka vägen till sängen, jag är verkligen sjukt trött.
Gymmade med A idag, vi körde rätt hårt och jag har redan lite träningsvärk i nacken och axlarna. Efter gymmet blev det lunch och vi kikade även lite på mellandagsrean. Köpte en halsduk på H&M, stor, svart och jättemysig. Jag behövde faktiskt en ny svart halsduk. Min gamla har jag haft i flera år och är helt utsliten.
love -H


Fina Astrid.





Dagens inköp

MQ - Egentligen 399kr, reapris - 200kr (på bilden ser färgen väldigt brun ut men i verkligheten är blusen mer åt  det rosa hållet)

Topshop - Kostade egentligen 179kr men fick rabatt med mitt studentkort på priset blev 152kr.

Tips! 
Studentkorten man fått hemskickade fungerar på Topshop!!!

Köpte även ett par jeans och puder.
love -H

Mellandagsrea

Hej!
Hur har er dag varit? Vaknade tidigt och mötte upp J & C så åkte vi in till stan för att shoppa på mellandagsrean. Vi var där och hängde på låset när Gallerian öppnade, hehe. Det var inte så jättemycket fint på rean men jag hittade några grejer som jag är riktigt nöjd med, bilder kommer snart. Helt sjukt mycket folk, speciellt butikerna på drottninggatan är ju helt proppade med folk, det går nästan inte att röra sig inne i vissa butiker, menmen. På eftermiddag/kvällen har jag och J bara legat i soffan och kollat film, hur mysigt som helst.
:)
Ska gå och lägga mig tidigt ikväll, är sjukt trött. "Dagmar" (stormen) höll mig vaken inatt.
Imorgon ska jag också upp ganska tidigt, ska gymma med A.
love -H
Dagens, Uggs - Vagabond, Jeans - ginatricot, Svart linne - ginatricot, Skinjacka - carlings, Halsduk - Topshop, Väska - Longchamp.



Goodnight

Nu ska jag gå och lägga mig. Ska upp tidigt imorgon, kl.8! Ska dra in till stan med J & C, Mellandagsrea! Skulle aldrig gå upp så tidigt på ett lov om det inte vore rea, hehe. Måste vara ute i god tid, annars blir alla snygga rea-plagg uppköpta! Satsare jag är, hehe. Det var allt för mig!
Godnatt, vi hörs imorgon, tidigt.... ;)
love -H

ugg australia

UGG australia, 2199kr
Köpte nya uggs dagen innan julafton, hehe. Men jag behövde verkligen nya uggs, mina gamla är helt sjukt utslitna. Jag är verkligen en uggs-addict. Jag älskar uggs, de är så himla sköna!
love -H

Mellan Säsongs Jacka

In addition, till de andra julklapparna så fick jag också en jacka. Eller jag fick inte en jacka men jag ska få välja ut en jacka som Mami y Papi betalar. Jag vill ha en tunn dunjacka.. En jacka som man kan ha under övergången från höst-vinter och vinter-vår. När det är för varmt för den stora, tjocka dunjackan men också för kallt för skinjackan. Jag tänkte mig något liknande som bilden nedan.
love -H
Jackan är från nelly.com.

Julklappar 2011


Dockningsstation till iPhone 4. (Alltså man fet högtalare)

Philips Wake up Light
Presentkort på SF, 300kr.
Presentkort H&M, 300kr.
Longchamp Bag + Longchamp sminkväska (sminkväskan ser likadan ut fast som en sminkväska)

+ lite andra grejer, bl.a. donation till UNICEF, träningskläder, tunika..
love -H

Word.


Juldagen

Hola amigos. Idag så drog vi till mina kusiner runt klockan två. Vi äter alltid middag hos dem på juldagen. Blev morbrors goda kreolskagryta som alltid går ner. Sen drog alla ut, synd att man inte är 18. Vi kom hem runt klockan åtta kanske. Nu smsar jag med Tara, hon är lika knäpp som vanligt. Imorgon ska jag till Kista med Malin. Vi ska försöka vara där klockan 10. Vi ska in i varenda butik och hitta fynd i mellandagsrean. Fick massa presentkort i julklapp så nu ska det shoppas. Bildbrist. Kram

Julen 2011

Hoppas ni alla hade en jättemysig julafton med era nära och kära och fick allt ni önskade er!
love -H

Söta julklänningar



Alla klänningar finns på Modegallerian.se
love -H


Inspiration /S


Hannah Hära!

Tjaa!!
Hannah här, om ni läst inlägget ovan så fattar ni lite vad det handlar om. Ska börja blogga med Sanna! Känt henne hur länge som helst, 10 år blir det nu. Vi ska i alla fall driva den här bloggen tillsammans, det kommer bli sjukt nice. Tanken är att den ska handla om mode kombinerat med lite om oss och vår vardag. Lite snabbt om mig dåra. Hannah, 16 år. Bor i Kallhäll och går på Södra Latin Gymnasium på Södermalm. Intressen, spelar fotboll (lite vinteruppehåll nu dåra), umgås med vänner och massa annat. Startar denhär bloggen på julafton, lite udda och no-lifer men fuck it. Nu är bloggen igång iaf. Ha det bra och god jul!